Wesela

 Zapraszamy do skorzystania z oferty weselnej.
Z naszej strony zapewniamy, że zrobimy wszystko aby dzień ślubu pozostał w pamięci na całe życie i był fantastycznym wspomnieniem zarówno dla Państwa jak i gości weselnych. Gwarantujemy udana zabawę w przystępnej cenie z bogatym menu.
Zorganizowane przez nas przyjęcie weselne wzbudzi podziw gości i na długo pozostanie w ich pamięci.
 
W opcji możliwość organizacji przyjęcia weselnego przy okrągłych stołach (dopłata 10% do ceny menu).
Upust 10% na przyjęcia organizowane w tygodniu.
Upust 10% na przyjęcia organizowane w soboty w miesiącach od listopada do marca z wyjątkiem Świąt.
Menu dla zespołu, fotografa, kamerzysty 30% zniżki
Menu dla dzieci do lat 3 bezpłatnie, od 4 do 12 lat 30% zniżki
Pakiet gratisów za 2500 zł dla wesel powyżej 120 pełnopłatnych osób dla menu od 165 zł (w tym stół wiejski)

 


Przykładowe menu w cenie 145 zł/os:

Lampka szampana i chlebek weselny na powitanie Pary Młodej i gości weselnych

Obiad:
  • rosół z makaronem lub  krem z grzankami
  • kotlet schabowy z ananasem
  • stek z cebulką
  • ziemniaki, bukiet surówek
Przystawki na stołach:
  • śledzik w oleju po polsku
  • ryba w occie (filet)
  • ryba po grecku
  • półmiski mięs pieczonych (karkówka, schab ze śliwką i morelą, rolada boczkowa, galantyna drobiowa)
  • sałatka jarzynowa w szynce lub ryżowa z kurczakiem wędzonym
  • sałatka z paluszków krabowych lub grecka
  • jaja w sosie tatarskim

Dania gorące:

  • flaczki wołowe lub zupa gulaszowa
  • gołąbki staropolskie w sosie pomidorowym
  • uda pieczone + szaszłyk wieprzowy 50/50
  • karkówka pieczona w pierzynce z kluskami śląskimi

Napoje gorące bez limitu

  • Kawa
  • herbata

Poprawiny wersja I

w cenie 39 zł/os. 4 godziny np. w godzinach od 12 do 16.
Żurek + pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela -na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja II

w cenie 49 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku+ pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja III*

w cenie 75 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku, prosiak pieczony (nadziewany wg życzenia)
podany z ziemniakami pieczonymi w ziołach i sałatą grecką
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

* dla minimum 70 osób.


Przykładowe menu za 165 zł/os.

Lampka szampana i chlebek weselny na powitanie Pary Młodej i gości weselnych

Obiad:
  • rosół z makaronem lub krem z grzankami
  • kotlet De Volaille lub kieszonki schabowe nadziewane szynką i serem
  • stek wieprzowy z cebulką
  • kotlet schabowy po polsku z ananasem
  • ziemniaki, surówki

mięsa podawane na paterach do wyboru

Przystawki na stołach:

  • galareta drobiowa lub wieprzowa lub papryczki faszerowane mięsem
  • śledzik po wiejsku w oleju z cytrynką lub surimi krabowe
  • ryba po grecku lub po japońsku
  • półmiski mięs pieczonych (karkówka, schab ze śliwką i morelą,
    galantyna drobiowa, rolada boczkowa)
  • sałatka jarzynowa lub sałatka gyros
  • sałatka z paluszków krabowych lub sałatka ryżowa z kurczakiem wędzonym
  • ryba w occie (filet) lub jaja w sosie tatarskim

Dania gorące:

  • flaczki wołowe lub zupa gulaszowa
  • udziec wieprzowy + ziemniaki pieczone w ziołach + sałata grecka z sosem na remuladzie (krojony na środku sali przez kucharza)
  • udka pieczone z pieczarkami + szaszłyk wieprzowy 50/50
  • karkówka pieczona w pierzynce z kluskami śląskimi lub medaliony z indyka w sosie z kolorowego pieprzu.
  • sakiewki z ciasta francuskiego z farszem pasztecikowym + barszcz czerwony

W cenie menu:

Kawa, herbata, soki, woda mineralna bez limitu

Możliwość wykonania dekoracji w wybranym kolorze bez dodatkowej opłaty. Zleceniodawca ponosi wyłącznie koszt zakupu kwiatów. Pozostałe niezbędne dodatki oraz wykonanie bezpłatnie.

Poprawiny wersja I

w cenie 39 zł/os. 4 godziny np. w godzinach od 12 do 16.
Żurek + pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja II

w cenie 49 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku+ pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja III*

w cenie 69 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku, prosiak pieczony (nadziewany wg życzenia)
podany z ziemniakami pieczonymi w ziołach i sałatą grecką
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

* dla minimum 70 osób.


Przykładowe menu za 188 zł/os. – wersja I
Obiad:
  • rosół z makaronem lub  krem z grzankami
  • kotlet De Volaille lub kieszonki schabowe nadziewane szynką i serem
  • stek wieprzowy z cebulką
  • kotlet schabowy po polsku z ananasem
  • ziemniaki, surówki

mięsa podawane na paterach do wyboru

Przystawki na stołach:

  • półmiski mięs pieczonych (karkówka, schab ze śliwką i morelą,
    galantyna drobiowa, rolada boczkowa)
  • sałatka ze świeżych warzyw z jajkiem i sosem czosnkowym lub do wyboru: gyros, selerowa, ryżowa, krabowa,
  • sałatka z rukoli z truskawkami i czerwonym pieprzem lub surimi krabowe
  • ryba w sosie japońskim
  • tatar wołowy z jajkiem lub papryczki faszerowane mięsem
  • ślimaczki z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym
  • warzywa marynowane i konserwowe oraz grzybki z domowej spiżarni
  • ryba (filet) w occie lub śledzik po wiejsku

Dania gorące:

  • golonka po polsku z kapustą zasmażaną + szaszłyk wieprzowy 50/50
  • faszerowana kaczka pieczona z jabłkami z żurawiną i pomarańczami
  • udziec wieprzowy, pieczony z ziemniakami pieczonymi w ziołach oraz sałata grecka z sosem na remuladzie (krojony na środku sali przez kucharza)
  • zupa gulaszowa lub flaki wołowe
  • sakiewki z ciasta francuskiego z farszem + barszcz czerwony

W cenie menu:

  • stół słodki (10 gatunków ciast, desery, słodycze, owoce, lody)
  • kawa i herbata bez limitu
  • soki w dzbanach (smaki do wyboru)
  • woda z miętą i limonką w karafkach
  • dekoracja sali (żywe kwiaty, szkło,świece,serwety, sukienki na krzesła)
  • dekoracja tarasu
  • dywan Hollywood

Poprawiny wersja I

w cenie 39 zł/os. 4 godziny np. w godzinach od 12 do 16.
Żurek + pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja II

w cenie 49 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku+ pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja III*

w cenie 69 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku, prosiak pieczony (nadziewany wg życzenia)
podany z ziemniakami pieczonymi w ziołach i sałatą grecką
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

* dla minimum 70 osób.


Przykładowe menu za 188 zł/os. – wersja II
Obiad:
  • rosół z makaronem lub  krem z grzankami
  • kotlet De Volaille lub kieszonki schabowe nadziewane szynką i serem
  • stek wieprzowy z cebulką
  • kotlet schabowy po polsku z ananasem
  • ziemniaki, surówki

mięsa podawane na paterach do wyboru

Przystawki na stołach

  • półmiski mięs pieczonych (karkówka, schab ze śliwką i morelą,
    galantyna drobiowa, rolada boczkowa)
  • sałatka ze świeżych warzyw z jajkiem i sosem czosnkowym lub do wyboru: gyros, selerowa, ryżowa, krabowa,
  • sałatka z rukoli z truskawkami i czerwonym pieprzem lub surimi krabowe
  • ryba w sosie japońskim
  • tatar wołowy z jajkiem lub patyczki faszerowane mięsem
  • ślimaczki z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym
  • warzywa marynowane i konserwowe oraz grzybki z domowej spiżarni
  • ryba (filet) w occie lub śledzik po wiejsku

Dania gorące:

  • karkówka pieczona w pierzynce z kluskami śląskimi
  • nuggetsy z piersi kurczaka w chrupiącej panierce z sosem na remuladzie lub łosoś w sosie cytrynowym
  • indyki z sosem żurawinowym z ziemniakami pieczonymi w ziołach oraz sałata grecka (krojone na środku sali przez kucharza)
  • zupa gulaszowa lub flaki wołowe
  • sakiewki z ciasta francuskiego z farszem + barszcz czerwony

W cenie menu:

  • stół słodki (10 gatunków ciast, desery, słodycze, owoce, lody)
  • kawa i herbata bez limitu
  • soki w dzbanach (smaki do wyboru)
  • woda z miętą i limonką w karafkach
  • dekoracja sali (żywe kwiaty, szkło,świece,serwety, sukienki na krzesła)
  • dekoracja tarasu
  • dywan Hollywood

Poprawiny wersja I

w cenie 39 zł/os. 4 godziny np. w godzinach od 12 do 16.
Żurek + pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja II

w cenie 49 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku+ pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja III*

w cenie 69 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku, prosiak pieczony (nadziewany wg życzenia)
podany z ziemniakami pieczonymi w ziołach i sałatą grecką
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

* dla minimum 70 osób.


Przykładowe menu za 199 zł/os.
Obiad:
  • rosół z makaronem lub  krem z grzankami
  • kotlet De Volaille lub kieszonki schabowe nadziewane szynką i serem
  • stek wieprzowy z cebulką
  • kotlet schabowy po polsku z ananasem
  • ziemniaki, surówki

mięsa podawane na paterach do wyboru

Przystawki na stołach

  • półmiski mięs pieczonych (karkówka, schab ze śliwką i morelą,
    galantyna drobiowa, rolada boczkowa)
  • sałatka ze świeżych warzyw z jajkiem i sosem czosnkowym lub do wyboru: gyros, selerowa, ryżowa, krabowa,
  • sałatka z rukoli z truskawkami i czerwonym pieprzem lub surimi krabowe
  • ryba w sosie japońskim
  • tatar wołowy z jajkiem
  • ślimaczki z ciasta francuskiego z łososiem wędzonym
  • warzywa marynowane i konserwowe oraz grzybki z domowej spiżarni
  • ryba (filet) w occie lub śledzik po wiejsku

Dania gorące:

  • prosiak pieczony (na życzenie nadziewany) krojony na środku sali przez kucharzy lub faszerowana kaczka pieczona z jabłkami z żurawiną i pomarańczami
  • karkówka pieczona w pierzynce z kluskami śląskimi lub łosoś w sosie cytrynowym
  • nuggetsy z piersi kurczaka w chrupiącej panierce z sosem na remuladzie lub medaliony z indyka w sosie z kolorowego pieprzu
  • zupa gulaszowa lub flaki wołowe
  • sakiewki z ciasta francuskiego z farszem + barszcz czerwony

W cenie menu:

  • stół słodki (10 gatunków ciast, desery, słodycze, owoce, lody)
  • kawa i herbata bez limitu
  • soki w dzbanach (smaki do wyboru)
  • woda z miętą i limonką w karafkach
  • dekoracja sali (żywe kwiaty, szkło, świece,serwety, sukienki na krzesła)
  • dekoracja tarasu
  • dywan Hollywood

Poprawiny wersja I

w cenie 39 zł/os. 4 godziny np. w godzinach od 12 do 16.
Żurek + pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja II

w cenie 49 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku+ pieczeń wieprzowa w sosie,
ziemniaki, surówka
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

Poprawiny wersja III*

w cenie 69 zł/os. 5 godzin np. w godzinach od 12 do 17.
Żurek w chlebku, prosiak pieczony (nadziewany wg życzenia)
podany z ziemniakami pieczonymi w ziołach i sałatą grecką
oraz wszystkie dania gorące i przystawki pozostałe z wesela – na stole szwedzkim
Kawa, herbata, soki, woda z miętą i limonką bez ograniczeń.

* dla minimum 70 osób.


Wariant „WSZYSTKO W CENIE” – 239 zł/os:

  • lampka szampana i chlebek weselny na powitanie Pary Młodej i gości weselnych
  • alkohol (wódka, wina) bez ograniczeń
  • napoje (soki, woda mineralna, kawa, herbata) bez ograniczeń
  • śmietanowy tort piętrowy w wybranym smaku
  • ciasta (10 gatunków) i owoce na stołach szwedzkich oraz lody
  • dekoracja sali weselnej w wybranym kolorze żywymi kwiatami
  • dekoracja tarasu
  • dywan Hollywood przed lokalem
  • 8 przystawek i 6 dań gorących do wyboru
 
Na życzenie klientów przygotujemy:
  • stół wiejski (kiełbasy, wędzonki, salcesony, kaszanki, pasztety, przetwory, bochenki chleba, smalec z domowej spiżarni) 13 zł/os. lub 3 zł/os. z wyrobami dostarczonymi.
  • stół rybny (6 gatunków ryb w całości i w elementach) 15zł/os
  • fontanna czekoladowa
  • pokaz fajerwerków
  • pokazy profesjonalnych par tanecznych
  • limuzyna dla Pary Młodej
  • dekorację sali weselnej w wybranym kolorze żywymi kwiatami
  • transport dla Gości Weselnych
  • noclegi dla Gości Weselnych w cenie od 49 zł
  • sukienki na krzesła w cenie 7 zł/szt.
  • czerwony dywan na wejście Pary Młodej 200 zł
  • fotobudka
  • balony napełniane helem jako dekoracja sali lub w ogromnym pudle – także ledowe cena od 480 zł do 850zł lub w kwocie zaproponowanej przez Parę Młodą
  • Candy Bar w cenie 1500zł – zdjęcia w zakładce aktualności
  • podświetlany napis LOVE 120cm – 250zł
  • beczka piwa 50 l – 550zł

Możliwość przygotowania menu w podanej przez Państwa kwocie.